2010-11-21

All up:s


Det har varit en otroligt bra vecka (mestadels). Vi har kämpat med kodning och CSS hela veckan, men det kändes riktigt skönt när vi äntligen lyckats göra färdigt alla uppgifter en dag innan deadline.

Australienplanerna går också framåt. Ansökan har åkt iväg efter mycket om och men. Att det ska vara så himla mycket man måste tänka på asså.... Man blir ju lite trött! Men in the end är det väl värt det :) Känns skönt att fått allt ivägskickat iaf så jag kan koncentrera mig på plugget sista veckan innan tentan.

Var tyvärr tvungen att missa Bollywood:n i fredags för att hinna med allt som skulle göras. Det var nämnligen Swedish Dinner Party som IntCom ordnat för alla internationella o deras mentorer. Vilket gjorde att M o jag inte kunde närvara under första delen av Sandy's bday celebration i stan. Men ibland måste man offra sig. Det blev en otroligt rolig kväll iaf, med många nya ansikten. Råkade dock få några mindre skador under kvällens gång, innan det var dags att vandra hem i snöovädret. Bilderna finns att se på fb.

En annan sak som gjort veckan riktigt bra är Morfar. Min älskade morfar, och hans givmildhet. Vilket uppsving! Den mannen vet verkligen hur man överraskar på bästa sätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar